OVER MIJ

Ik ben al verschillende jaren bezig met fotografie. Het vastleggen van emoties, expressies, maar vooral het vastleggen van herinneringen heeft me altijd al geboeid.

Enkele jaren geleden kwam ik in contact met newbornfotografie. Het fotograferen van pasgeboren baby'tjes van maximum 15 dagen oud, geweldig. Ik was meteen gefascineerd door de tijdloze beelden, de poses, de rust, de accessoires,... Ik ging er me meer en meer gaan in verdiepen en besloot mij hierin te gaan specialiseren. Ik volgde verschillende professionele cursussen in binnen- en buitenland. En volg er nog steeds om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook specifieke workshops over de veiligheid van een baby komen regelmatig aan bod, we zijn bezig met een klein en fragiel wezentje.

Ondertussen ben ik mama van 2 geweldige kids, maar heb nog steeds spijt dat ik geen newbornshoot hebben kunnen doen van mijn eerste kindje. Jammergenoeg kunnen we de tijd niet terugdraaien om dit even over te doen. Ik wil graag toekomstige mama’s kennis laten maken met deze vorm van fotografie zodat ze een mooie, blijvende herinnering hebben aan deze prille periode van het leven van hun kleine wondertje.

Om dezelfde reden ben ik ook fotograaf voor de VZW Boven De Wolken. Deze VZW, opgericht door enkele fantastische mensen met een groot hart, zorgt voor fotografie van overleden baby's. Want ook ouders van een sterrenkindje willen zij de kans geven om hun baby'tje te laten vastleggen op foto als blijvende herinnering.

Mijn stijl van fotografie zou ik omschrijven als "keep it simple", als "less is more", "eenvoud siert". Ik werk graag in warme, aarde tinten zonder veel "tralala", mijn onderwerp moet centraal staan.

Tenslotte nog even mijn troeven op een rijtje:

  • Passie en specialisatie voor newborn en familie fotografie
  • Ik beschik over een gespecialiseerde fotostudio voor newborn fotografie
  • Ik werk met liefde en respect met jullie kindje
  • Ik ben heel creatief met accessoires